Vrijblijvende offerte aanvragen of bel ons direct: 0592-413118

Offerte aanvragen


Dakkapel in Arnhem vaak vergunningsvrij

Wie in Arnhem woont kan op een vrij eenvoudige manier extra licht en ruimte toelaten in zijn woning. Wat is namelijk het geval? Het laten plaatsen van een dakkapel is zo geregeld. In Arnhem vallen dakkapellen namelijk onder de zogenaamde vergunningsvrije bouwwerken. In veel gevallen althans, want zoals altijd zijn er enkele uitzonderingen. Wat de mogelijkheden en richtlijnen zijn in uw specifieke situatie hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Zo zijn de afmetingen van de dakkapel relevant, en ook maakt het soms verschil aan welke zijde van het huis de dakkapel wordt geplaatst. Of de door u gewenste dakkapel voldoet aan de voorwaarden om vergunningsvrij te worden gebouwd moet u voordat het project van start gaat goed uitzoeken. Dat voorkomt een hoop gedoe achteraf.

Informatie vergunning Arnhem

Wilt u de juiste informatie vinden om na te kunnen gaan of u uw dakkapel zonder vergunning kunt bouwen? Dat kan op verschillende manieren. Een eerste optie is om een vergunningscheck te doen via de website omgevingsloket.nl. Wanneer u de gevraagde gegevens invult wordt er aangegeven of een omgevingsvergunning al dan niet noodzakelijk is. Hebt u geen zin om zelf helemaal uit te zoeken dan kunt uiteraard ook vertrouwen op de deskundigheid van de aannemer waar u mee in zee gaat.

Aannemer dakkapel Arnhem

Dankzij het feit dat we bij Dakkapel-prijzen uw offerteaanvraag altijd koppelen aan aannemers uit de omgeving krijgt u te maken met een vakman die Arnhem uitstekend kent. Niet alleen de stad zelf, maar ook alle procedures die er bij een bouwproject komen kijken. Wanneer u vragen heeft over de omgevingsvergunning, of u twijfelt of er voor uw dakkapel een vergunning moet worden aangevraagd, dan kunt u dit onderwerp met een gerust hart met de aannemer bespreken. Of u laat het hele onderwerp gewoon totaal aan hem over, dat kan natuurlijk ook!


Kunststof dakkapel

Een dakkapel is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Deze uitbouw in het schuine gedeelte van uw dak zorgt ervoor dat u meer ruimte in de woning krijgt op de plek waar de dakkapel wordt geplaatst.

Lees meer

Houten dakkapel

Tot een aantal jaar geleden was het simpel: een dakkapel was vrijwel altijd een houten dakkapel. Dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend omdat dakkapellen van kunststof aan een enorme opmars bezig zijn.

Lees meer

Onderhoud

Hebt u momenteel al een dakkapel op uw woning staan? Gefeliciteerd! Daar hebt u vast veel plezier van. Het blijft in zo’n geval natuurlijk wel noodzakelijk om de dakkapel goed te onderhouden.

Lees meer


profiel adviseur

Persoonlijk advies

Laat u tijdens een adviesgesprek door een specialist bij u thuis, vrijblijvend advisieren. U krijgt de exacte prijs zodat u laten niet voor verrassingen komt te staan.

Plan zelf uw afspraak