Vrijblijvende offerte aanvragen of bel ons direct: 0592-413118

Offerte aanvragen


Bouwtarieven dakkapellen weer omhoog

Wie als inwoner van Arnhem of Nijmegen een dakkapel wil laten plaatsen heeft vanaf 1 juli 2015 te maken met een verandering in de regels met betrekking tot verbouw en herstel van woningen. Met name op het gebied van de arbeidskosten is er namelijk recentelijk wat verandert, en helaas niet in positieve zin. De btw op arbeid in de bouw is namelijk omhoog gegaan. Voor de goede orde: dat betekent niet dat we geen scherpe prijzen meer kunnen bieden wanneer u een offerteaanvraag bij Dakkapel-prijzen.nl doet voor het laten plaatsen van een dakkapel.

Crisis over, dakkapel duurder

De financiële en economische crisis waar we in Nederland, en wereldwijd, in verzeild waren geraakt zorgde ervoor dat de Nederlandse overheid maatregelen nam om de werkgelegenheid in de bouwsector te stimuleren. Deze sector was namelijk één van de grootste slachtoffers van de economische malaise. Een van die stimuleringsmaatregelen was het verlagen van het btw-tarief op arbeid in de bouw. Het gevolg was dat de consument tegen een goedkoper tarief vakmensen kon inhuren. Dat gold dus ook wanneer u een aannemer de opdracht gaf om een dakkapel op uw woning te plaatsen. Inmiddels is het tarief weer teruggedraaid van 6 procent naar 21 procent. Kortom, tegenwoordig is het allemaal net iets prijziger om een dakkapel te laten bouwen.

Dakkapel-prijzen blijft scherp

Bij dakkapel-prijzen.nl vinden we het natuurlijk jammer dat het fiscale voordeel is teruggedraaid. We laten ons echter niet kisten, en we bewijzen graag aan u dat u via ons nog steeds een mooie, kwalitatief hoogwaardige dakkapel kunt regelen. Wanneer u een offerteaanvraag doet koppelen wij u namelijk met een professional uit uw omgeving die kwaliteit levert en een scherpe prijs biedt. Bekijk het van de zonnige kant: economisch gaat het beter, hoe kan u daar beter van genieten dan met uw eigen nieuwe dakkapel?


Kunststof dakkapel

Een dakkapel is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Deze uitbouw in het schuine gedeelte van uw dak zorgt ervoor dat u meer ruimte in de woning krijgt op de plek waar de dakkapel wordt geplaatst.

Lees meer

Houten dakkapel

Tot een aantal jaar geleden was het simpel: een dakkapel was vrijwel altijd een houten dakkapel. Dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend omdat dakkapellen van kunststof aan een enorme opmars bezig zijn.

Lees meer

Onderhoud

Hebt u momenteel al een dakkapel op uw woning staan? Gefeliciteerd! Daar hebt u vast veel plezier van. Het blijft in zo’n geval natuurlijk wel noodzakelijk om de dakkapel goed te onderhouden.

Lees meer


profiel adviseur

Persoonlijk advies

Laat u tijdens een adviesgesprek door een specialist bij u thuis, vrijblijvend advisieren. U krijgt de exacte prijs zodat u laten niet voor verrassingen komt te staan.

Plan zelf uw afspraak